Crónicas de Innovación

Crónicas de Innovación

Crónicas de Innovación

Classe:
Editorial:

ISBN: 84-86204-96-8

Autor: Diversos autors
Editorial: 3M
Temàtica: Innovació, Empresa

Crónicas de innovación presenta més de vint històries explicant com han sorgit molts dels productes innovadors que fabrica i ven.

Però, tant o més important que les històries i els productes en si, és l’oportunitat d’aprendre sobre la manera de fer de l’empresa, la cultural empresarial que fomenta un ambient propici per a que la innovació es produeixi: escoltar el client i comprendre el seu negoci, donar llibertat als empleats per buscar solucions, recolzar la innovació a llarg termini, etc.

Paraules com risc, passió, curiositat, tenacitat, qüestionar la saviesa acceptada, llibertat, experimentació, sort, observació pràctica, investigació imaginativa, intuïció, valor, són l’adob necessari perquè la innovació creixi.

Els resultats es diuen obertura de mercats, productes revolucionaris, canviar les bases de la competència, millora de la qualitat de vida, benefici màxim dels seus clients, socis i públic en general.

És important senyalar que al final s’hi inclouen dues cròniques més properes, de productes sorgits del Laboratori Europeu de Productes per a la Llar de 3M, ubicat a Espanya.

Crónicas de innovación és un llibre que a través de cròniques concretes explicita el que és una filosofia d’empresa: “Innovació és més que productes, és la nostra manera de fer negocis”.