Formant futurs emprenedors

Formant futurs emprenedors dins del Campus Ítaca de la Universitat Autònoma de Barcelona UAB amb un taller d’Emprenedoria gamificada.

Formant futurs emprenedors 2022

Es pot fer viure l’aventura d’emprendre sense moure’s de l’aula?

Definitivament sí.  Els participants del Campus Ítaca de la Universitat Autònoma de Barcelona #UAB de l’edició d’enguany ho han experimentat amb intensitat.

Des d’Innovaforum hem col·laborat novament amb la professora Carme Casablancas, co-autora del joc Biznelis, a dinamitzar aquesta sessió gamificada en l’àmbit d’Empresa i Emprenedoria.

Formant futurs emprenedors. Gràcies al joc, els participants viuen la complexitat de gestionar i fer créixer una empresa. Els cal debatre amb els companys d’equip per prendre decisions tenint en compte els objectius, el mercat, els clients, la competència, les finances, els recursos disponibles,… Tot un viatge emocional i intel·lectual!

Completem la sessió amb una estructuració de totes les aportacions dels alumnes participants, que sovint ens sorprenen per la seva agudesa, precisió i originalitat.

Aquesta és la base per a reflexionar sobre l’experiència que han viscut, lligar-ho amb la formació teòrica que també reben en el Campus i poder extreure’n aprenentatges que el dia de demà els seran molt útils si volen emprendre.

El Campus Ítaca gestionat per la Fundació Autònoma Solidària de la UAB està destinat a noies i nois que han acabat 3r d’ESO amb l’objectiu d’incentivar-los a continuar la seva formació un cop finalitzada l’etapa obligatòria i acostar l’alumnat a la Universitat. 

Ep! Quin servei és aquest?